Nuestra

Historia

A inicis del segle XX Francisco Franquet Ripoll va crear Colonials Francisco Franquet, empresa dedicada a la torrefacció de cafè, venda de productes de les colònies, pesca salada, comestibles i celler.

La següent generació encapçalada per Juan Franquet Forns, va seguir la saga familiar amb Franquet Hijos Coloniales. Tenien importants representacions de productes d’alimentació i celler, seguint la torrefacció de cafè sota les marques Cafès Franquet i Kafe Bum.

Actualment, continuem distribuint els productes que representem per totes les comarques de Lleida i hem format un equip de comercials, administració, repartiment i gestió del magatzem molt professional, preparats per a portar als nostres clients els productes representats.

Nuestra

Filosofía

Són tres les línies de negoci que ofereix DisFran: alimentació, celler i cafè.

Fa més de 25 anys que representem primeres marques tant a escala local, nacional i internacional. Sempre ha estat dins de la filosofia d’empresa, assessorar els nostres clients.

Nuestra

Misión

Carlos juntament amb el seu germà Juan, Fina, Jordi, Antonio, Blanca, Jaume, Sandra, Rafa, Raul Eloi… volen continuar oferint el seu servei amb la mateixa professionalitat que les generacions anteriors. A més volem continuar sent un referent en la distribució per a l’hostaleria de les comarques de Lleida.