Mostrant els 13 resultats

Illa de Riu arròs

Som una empresa agrícola regentada actualment per la tercera generació de la família Trías, amb una activitat dedicada a la producció i comercialització sota la marca ILLA DE RIU d’arròs d’alta qualitat.

Produïm Llavors Certificades d’arròs, amb el Títol Oficial com Seleccionadors de Llavors, i així obtenim des de la primera generació, varietats diferents d’arròs per al nostre ús i per a la seva comercialització, entre aquestes llavors es troba la Bomba, que no es comercialitza per a més prestigi al producte final elaborat.

També produïm arròs comercial de diverses varietats que destinem a la indústria. Anualment es recullen a la nostra finca “Illa de Riu” (Delta de l’Ebre) aprox. 3400 Tm. D’arròs, de les quals un 18% són Bomba. Amb això volem destacar la qualitat del nostre producte.

En produir la nostra pròpia llavor i cultivar sense dependre de tercers, assegurem una màxima qualitat sense tenir en compte altres varietats, i amb una igualtat i uniformitat del producte constants.

Només l’elaboració a la Cooperativa del Montsià, que disposa d’unes instal·lacions modernes que compleixen totes les normatives de sanitat.

El nostre envàs té, a més d’una presentació elegant, un doble envàs interior precintat, per assegurar el millor manteniment i conservació.

COSAMI

COSAMI neix el 1964, amb la vocació de dirigir els seus fabricats cap a la indústria hostalera i la restauració social.

Amb la segona generació, s'emprenen importants inversions, dotant les instal·lacions d'alta tecnologia, mes de 8.000 m2 dedicats a la fabricació de conserves amb una completa línia d'espàrrec, tomàquet, pebrot, pèsol ... i també en una àmplia gamma de salses.

Cosami és avui una de les més importants fàbriques del sector conserver, que ha sabut unificar perfectament la tradició artesana d'elaboració, aplicant moderns mètodes de fabricació capaços d'afrontar el repte de la qualitat i dels preus en un mercat cada vegada més competitiu.

La qualitat és una característica del pensament que resulta molt complicat de ser definida. Però, tot i això, tots sabem què és la qualitat quan ens enfrontem a una cosa que la posseeix o no té ella.BARGALLÓ Tradició i selecció de noves sensacions.

Des del 1850, vàries generacions Bargalló S'HAN esforçat per aconseguir Fer un dels millors olis del mercat; amb el resultat d'una acurada selecció de les millors olives premsades en fred i seguint els més antigues tradicions en el Procés d'el·laboració, aquest fet permet mantenir intactes els propietats i la puresa del fruit de l'oliva.

Descobreixi el gran secret de la dieta mediterrània en Les nostres gammes de: olis verge extra monovarietals, olis per fregir d'alt rendiment, olis aromatitzats, vinagres i agredolços.