Nuestra

Historia

A inicis del segle XX Francisco Franquet Ripoll va crear Colonials Francisco Franquet, empresa dedicada a la torrefacció de cafè, venda de productes de les colònies, pesca salada, comestibles i celler.

La següent generació encapçalada per Juan Franquet Forns, va seguir la saga familiar amb Franquet Hijos Coloniales. Tenien importants representacions de productes d’alimentació i celler, potenciant la torrefacció de cafè sota les marques “Cafés Franquet” y “Kafé Bum”.

Actualment en “disFran”, som distribuïdors exclusius d’importants marques per a les comarques de Lleida. Formem un equip comercial, administratiu i logístic molt professional, preparats per a donar el millor servei als nostres clients.

Nuestra

Filosofía

Són tres les línies de negoci que ofereix disFran: alimentació, celler i cafè.

Portem més de 25 anys representant en exclusiva a Primeres Marques, a nivell local, nacional i internacional, sent el braç comercial d’elles.

Carlos, Fina, Jordi, Antonio, Blanca, Sandra, Rafa, Raúl , Eloi, Sira …, volem ser referent en la distribució de les comarques de Lleida, donant el millor assessorament i servei als nostres clients, com ho van fer les nostres anteriors generacions.