S'estan mostrant 1–16 de 41 resultats

ITSASMENDI (D.O. BIZKAIKO TXAKOLINA)

Bodegas Itsasmendi, en 1989 varios viticultores retoman conjuntamente una actividad como la vitivinicultura que históricamente ha tenido tanta importancia socioeconómica y cultural en Bizkaia.

En 1995 inauguran en Muskiz sus primeras instalaciones, con capacidad para 25.000 litros y en el 2002 la Bodega se traslada a Gernika, enclave privilegiado de la Reserva de la Biosfera del Urdaibai. Laderas montañosas próximas al golfo de Bizkaia dan lugar al nombre de la Bodega y a su patrimonio más valioso, 35 has de viñedo. La expresión del clima, el suelo, la topografía, el microclima de cada parcela vitícola, la planificación y manejo de los viñedos, la utilización de un criterio enológico respetuoso e innovador con el concepto más auténtico de una Denominación de Origen ha dotado a Bodegas Itsasmendi de su propia personalidad. El respeto y el conocimiento han transformado un proyecto que nació como moderno en un “clásico” de la zona, consiguiendo con el trabajo diario ser una pequeña parte de la larga historia del TXAKOLI.

ITSASMENDI (D.O. BIZKAIKO TXAKOLINA)

Cellers Itsasmendi, el 1989 diversos viticultors reprenen conjuntament una activitat com la vitivinicultura que històricament ha tingut tanta importància socioeconòmica i cultural en Bizkaia.

El 1995 inauguren a Muskiz les seves primeres instal·lacions, amb capacitat per a 25.000 litres i en el 2002 el Celler es trasllada a Gernika, enclavament privilegiat de la Reserva de la Biosfera de l’Urdaibai. Vessants muntanyoses pròximes al golf de Biscaia donen lloc al nom del Celler i al seu patrimoni més valuós, 35 has de vinya. L’expressió del clima, el sòl, la topografia, el microclima de cada parcel·la vitícola, la planificació i maneig de les vinyes, la utilització d’un criteri enològic respectuós i innovador amb el concepte més autèntic d’una Denominació d’Origen ha dotat a Cellers Itsasmendi de la seva pròpia personalitat. El respecte i el coneixement han transformat un projecte que va néixer com modern en un “clàssic” de la zona, aconseguint amb el treball diari ser una petita part de la llarga història del TXAKOLI.

JUVÉ & CAMPS (D.O. CAVA, D.O. PENEDES)

Juvé & Camps, és l’expressió d’una terra privilegiada, el Penedès, d’una dedicació i cura al cultiu de la vinya, d’una història centenària que, en tres generacions, ha aconseguit una sòlida implantació del seu celler familiar. A principis dels 70 Juvé & Camps és ja un celler prestigiós, que guanya mercat contínuament, els caves s’exporten als principals països consumidors, com el Regne Unit, EUA, Alemanya, Japó, Suïssa, Veneçuela, … amb un total de 450 hectàrees, el patrimoni vitivinícola de la casa permet situar cada varietat en les finques més adequades, desenvolupant tècniques de cultiu ecològiques que respectin i protegeixin l’entorn natural.

Desde siempre, fieles a las tradiciones que han dado la mejor fama en la región, la casa Juvé & Camps buscó en los probados y reconocidos métodos artesanales de elaboración del cava, la forma de convertir la excelencia de sus uvas en un vino de gran calidad.

Asimismo, la Casa ha apostado por utilizar medios y técnicas modernas en aquellas fases de la elaboración en que eran necesarias, respetando siempre el trabajo y vigilancia de probados especialistas artesanos.

 

LOUIS ROEDERER

Durant els anys 1920, el nou hereu de la Casa Louis Roederer, Léon Olry Roederer, desitja crear un vi molt equilibrat, una harmonia constant i delicada de diverses anyades, la promesa d’una qualitat irreprotxable. Així comença a perfilar el futur Brut Premier. Aquest gran acoblament contribuirà al renaixement de la Casa.

Després de la seva mort, a partir de 1933, la seva esposa Camille dirigeix ​​la Casa amb un temperament brillant i una energia extraordinària, fins a aconseguir un èxit absolut. Amant de les curses de cavalls, propietària d’una de les quadres més famoses del món, també és un hàbil mecenes, que restableix elegantment la dimensió festiva i el plaer del xampany. Així, Camille Olry Roederer multiplica les recepcions al palauet familiar de Reims. Aquestes vetllades marcaran la història de la Casa i sumaran a la degustació del xampany a una nova generació d’aficionats. Enòleg, enginyer agrònom, el seu nét, Jean-Claude Rouzaud vetllarà, al seu torn, per la integritat de la finca. Emprendrà un treball inspirat en la concentració parcel·lària de la vinya. Treballant amb passió en l’essència mateixa de l’ofici, conrea més que mai l’exigència inventiva que contribueix a la personalitat de la Casa.

COSTERS DEL SIÓ (D.O. COSTERS DEL SEGRE)

Tot comença amb la il·lusió d’un home inquiet, Juan de Porcioles, el qual sempre havia somniat viure al camp, cultivar la terra i criar la seva pròpia ramaderia. Va ser així com l’any 1992 la família Porcioles-Buixó adquireix la propietatbuirá al renacimiento de la Casa.

Des d’aleshores s’hi treballa amb esforç i entusiasme tot dotant-la d’un caràcter i singularitats propis.

Avui se la coneix com a Finca de Flix. Mentrestant Juan de Porcioles, gran apassionat del món del vi, anava desenvolupant la idea de conrear la seva pròpia vinya a fi d’elaborar vins amb una personalitat marcada i de la qualitat més alta.

Així l’any 1998 amb l’ajut d’amics i família realitza la plantació a mà de la primera vinya, “Vinya Vella”, amb la qual es recupera el cultiu dels ceps a la zona. Tot un projecte que gràcies a l’empenta de la seva dona i els seus fills s’està fentrealitat.
Bodegas Costers del Sió, el somni d’un home fet realitat.

JOSEP FORASTER (CONCA DE BARBERÀ)

Mas Foraster som un Celler familiar situat a Montblanc, a la Conca de Barberà.

La nostra Finca, datada de fa més de 160 anys, consta de 32 hectàrees de vinyes i oliveres plantades en vessants assolellats de les Muntanyes de Prades i la Serra de Miramar, a una altitud entre 370 m. i 600 m., en sòls formats per l'acció erosiva dels rius Francolí i Anguera.

Els vins Josep Foraster elaboren amb raïms de vinyes pròpies on practiquem viticultura orgànica. Els dies càlids, les tardes de Marinada i les fresques nits de la Conca, fan que els vins Josep Foraster siguin intensos, frescos i amb unapersonalidad única.

CELLER PIÑOL

L’elaboració de veritables obres d’art embotellades.

Li volem transmetre mitjançant la nostra web la passió i amor pel món del VI i agraïr-li el seu interés pel nostre celler i vins al entrar en aquesta la nostra web. En ella trobarà tota la informació dels nostres vins, vinyes i celler així com les notícies més interessants de CELLER PIÑOL. Vins d’alta expressió i complexitat presents a les millors guíes víniques i premiats en multitud de cates internacionals.

Una situació geogràfica privilegiada per al cultiu de la vinya així com la multitud de micro climes diferents presents a la Terra Alta, fan de les nostres vinyes el lloc idoni per elaborar aquests grans vins.

VENUS LA UNIVERSAL

Recordo cada anyada a la vinya des que vam començar a conrear la terra en ecològic.

Els problemes de desequilibris que s'havien amagat darrere dels mètodes convencionals es manifestaven davant nostre com si es tractés d'una desfilada. Any rere any afloraven els punts febles del nostre vinya per recordar-nos que no ho estàvem fent bé.

S'hem posa la pell si penso en els quilos de raïm que he perdut pel camí, però quan passeig per la vinya i veig, ensumar, sento, toco, degusto i escolto l'equilibri en vies de restauració es passen mal de cap.

Perquè l'equilibri s'aprehende amb els sis sentits.
I mentre duri aquesta restauració de l'equilibri natural, aquesta recerca de les lleis orgàniques, anirem sumant amics, idees, experiències, "males herbes", sons, camins, passions, olors ..., i ens enriquirem de sensacions que intentarem transmetre a través dels nostres vins: Venus i Dido.

Perquè un dia pugueu escoltar el vol dels estornells, olorar el raïm de garnatxa madura, sentir la textura dels granets de sorra i, tancant els ulls, pugueu traslladar-vos a aquest racó del Montsant a través d'una copa de vi.

CELLERS UNIÓ (D.O. PRIORAT, MONTSANT…)

Fa més de quaranta anys que a Cellers Unió unim esforços per arribar a ser una empresa líder en el sector vinícola. I ho hem aconseguit no tan sols per la nostra capacitat de producció sinó, i sobretot, per la qualitat que distingeix als nostres vins.

Aquesta qualitat és fruit del coneixement que tenim de la terra, de a vinya, de les Denominacions d’Origen … Perquè Cellers Unió està present des de l’origen del raïm fins que arriba a les nostres instal·lacions, on s’elaboren els millors vins, que es distribueixen a tot el món.

D’aquesta manera Unió protagonitza un cicle continu de devoció al vi: de la vinya als cellers, dels cellers a la taula, i de la taula a la complaença d’aquell que sap apreciar el bon vi.